بلنچ قارچ فله‌ای

80.000 تومان 90.110 تومان
نقد و بررسی افزودن نقد خود

شرکت کشاورزی جلگه دز با خرید و راه‌اندازی پیشرفته‌ترین خط تولید قارچ بلنچ شده (به‌صورت کاملاً مکانیزه) از یکی از شرکت‌های صاحب‌نام این صنعت در کشور هلند موفق به تولید قارچ بلنچ شده با بهترین کیفیت و راندمان مناسب گردیده است. مراحل کار به ترتیب شامل تخلیه سبدهای قارچ ، شستشوی قارچ، اشباع کردن در آب، حرارت دهی (آنزیم بری)، خنک کردن، بازرسی و درجه‌بندی به‌صورت مکانیزه می‌باشد. ظرفیت تولید این خط فراوری 5 تن قارچ تازه در ساعت است و محصول به‌صورت کامل و اسلایس شده قابل‌عرضه می‌باشد.

فرایند تولید قارچ بلنچ شده

مراحل تولید قارچ بلنچ شده به شرح زیر می‌باشد:

1.دریافت قارچ و تخلیه: در این مرحله قارچ‌ها درون سبد دریافت می‌شوند. پس از توزین و بررسی کیفیت قارچ، سبدها روی نقاله قرارگرفته به‌صورت کاملاً مکانیزه درون جریان آب تخلیه می‌شوند.

2.شستشو و تمیز کردن: برای شستشوی قارچ از دستگاه شستشوی ویژه‌ای استفاده می‌شود. قارچ پس از ورود به دستگاه در آب غوطه‌ور شده و سپس توسط نقاله از زیرآب فشان ها عبور می‌کند و تمام سطوح آن به‌خوبی شسته می‌شوند. دستگاه مجهز به مخزن آب است که موجب می‌شود در مصرف آب صرفه‌جویی شود.

3.بلنچینگ (آنزیم بری): در این مرحله قارچ‌ها وارد دستگاه بلنچر شده و با توجه به‌اندازه و نوع، مدت‌زمان مشخصی در دمای مشخص‌شده حرارت دهی می‌شوند.

4.سرد کردن: در این مرحله پس از سپری شدن زمان حرارت دهی قارچ‌ها وارد قسمت سردکننده می‌شوند و بلافاصله با غوطه‌وری در آب سرد خنک می‌شوند.

5.درجه‌بندی و جداسازی: درجه‌بندی عبارت است از تفکیک قارچ به دسته‌های مختلف ازنظر اندازه که انجام این مرحله موجب یکنواختی محصول تولیدی می‌شود. جداسازی شامل بازرسی و جداسازی مواد نامطلوب است. برای این کار قارچ‌ها با سرعت مناسبی روی نقاله حرکت می‌کنند و قارچ‌های نامناسب و آسیب‌دیده توسط کارگران جدا می‌شوند.

6.اسلایس کردن (ورقه ورقه کردن): ورقه ورقه کردن قارچ به‌صورت کاملاً مکانیزه انجام می‌شود و برای این کار از دستگاه اسلایسر مخصوص قارچ استفاده می‌شود که با توجه به سفارش می‌توان در ضخامت‌های مختلف تهیه شوند.

7.بسته‌بندی: در این مرحله قارچ‌های بلنچ شده درون ظروف موردنظر قرار می‌گیرند پس‌ازآن بخش مایع درون ظروف تزریق می‌شود. برای قارچ از محلول آب‌نمک استفاده می‌شود و بسته‌بندی با توجه به نوع سفارش می‌تواند متفاوت باشد. برای مصارف خانگی می‌توان دربسته بندی‌های در حجم کم و برای مصارف رستوران‌ها و صنایع کنسروسازی در حجم بزرگ‌تر بسته‌بندی کرد.

8.قرنطینه و انبار کردن محصول: محصول باید تا زمان انجام آزمون‌های کنترل کیفیت تأییدی در انبار قرنطینه باقی بماند. از محصول تولیدی نمونه‌برداری می‌شود و آزمایشات مختلف کنترل کیفیت روی آن‌ها انجام می‌گیرد.

9.برچسب‌زنی: پس از تائید نتایج آزمون‌های کنترل کیفیت محصول برچسب‌زنی می‌شود. عملیات برچسب‌زنی توسط ماشین‌های اتوماتیک انجام می‌شود. برچسب بسته باید شامل اطلاعاتی از قبیل نام و مشخصات تولیدکننده، نام محصول، شماره پروانه تولید و بهره‌برداری و سری ساخت، تاریخ تولید و انقضا و... باشد. پس‌ازاین مرحله محصول جهت عرضه به انبار منتقل می‌شود.
عنوان شرح

ارسال نظر

نام *

ایمیل *

محصولات مرتبط